logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • 8 races met 128 Optimisten

8 races met 128 Optimisten

We hebben een prachtig weekend achter de rug. Samen met de Optimist Club Nederland (OCN) hebben we de eerste selectiewedstrijden van de OCN voor 2019 op het Heegermeer mogen begeleiden.

Zaterdag begon met lichte wind en duurde het even voordat we los konden. Uiteindelijk konden we er toch nog 4 wedstrijden uit krijgen en zaten we mooi op schema. Door het lichte weer was het voor de zeilers tactisch intensief en de wedstrijdleiding had er af en toe ook zijn handen aan vol.

Zondag was een heel andere dag, met een mooie bries was het stevig aanpoten voor de zeilers maar voor de wedstrijdleiding een stuk gemakkelijker. Ook zondag konden er 4 wedstrijden worden gezeild. Met het lichte weer van zaterdag was het een mooie mix en kwamen zowel lichte als zwaardere zeilers allemaal aan bod.

De serie is gewonnen door Justin Lucas uit Ierland, de tweede prijs ging naar kernploeglid Yanne Broers (van de Vrijbuiter) en de derde prijs naar Ines Rouhela uit Finland. De einduitslag is beschikbaar op https://heeg.optimist.nl/

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH Nieuwsbrief oktober 2020 - https://t.co/DagrEpGRu6

4/10/20

WSH nieuwsbrief juli 2020 - https://t.co/L1Ajf9AgMJ

4/07/20