logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Combi Heeg 2018

Combi Heeg 2018

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni wordt op het Heegermeer in samenwerking met Jeugdwedstrijdzeilen de eerste van 5 Combiwedstrijden georganiseerd. De Combi’s zijn leuk, leerzaam, laagdrempelig en vooral ook heel gezellig. Ook als je pas begonnen bent met zeilen kan je aan de Combi’s meedoen. Inschrijven voor één of meer Combi’s kan via de website van Jeugdwedstrijdzeilen. In 2016 hadden we een Combi met 150 deelnemers, ga jij zorgen dat dat dit jaar weer lukt?

De WSH activiteitencommissie organiseert daarbij bij de Combi te Heeg op zaterdagavond 2 juni een heerlijke BBQ voor deelnemers, ouders en begeleiders. Om voldoende vlees en salades te bestellen vragen wij jullie wel hiervoor in te schrijven. Inschrijven voor de BBQ kan tot uiterlijk woensdag voorafgaand aan het evenement. Het inschrijfformulier staat hieronder.

De kosten zijn € 8,00 per kind (tot 16 jaar) en € 15,00 per volwassene en kunnen bij aanmelding ter plaatse worden voldaan, bij voorkeur via PIN betaling. Na betaling ontvangt u bonnen voor deelname aan de BBQ.

Meer info over de Combi wedstrijden vindt je op de website van Jeugdwedstrijdzeilen.

Onze aanvullende lokale bepalingen vindt je hier: Lokale Bepalingen Combi Heeg 2018

 

INSCHRIJVEN BBQ:

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH Nieuwsbrief oktober 2020 - https://t.co/DagrEpGRu6

4/10/20

WSH nieuwsbrief juli 2020 - https://t.co/L1Ajf9AgMJ

4/07/20