logo

WaterSportvereniging Heeg

Al meer dan 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Digitale ALV, 23 oktober 2020

Digitale ALV, 23 oktober 2020

Komende vrijdag wordt zoals aangekondigd de ALV van 2020 gehouden. Dit keer wordt, in verband met de coronavirus maatregelen, uitgeweken naar een digitale ALV waarvoor leden, ereleden en gezinsleden uitgenodigd zijn.

Het bestuur heeft haar uiterste best gedaan om alle leden te bereiken en op te roepen, zowel middels een uitnodigingskaart als middels oproeping via de mail. Nu kan het bijvoorbeeld zo zijn dat leden zijn verhuisd, of dat we geen emailadres of een oud emailadres in het ledenbestand hebben. Ook kunnen er fouten in het ledenbestand zijn geslopen. Dat is natuurlijk spijtig, maar met meer dan 300 stemgerechtigde leden blijkt dit niet te voorkomen te zijn.

Heeft u de uitnodiging niet gehad en bent u wel lid? Meldt u dan via info@wsheeg.nl, dan sturen we u alsnog een digitale uitnodiging.

De eerste testvergadering is zojuist geweest en die liep goed. Komende donderdag 22 oktober is er nog een testmoment waarmee leden kunnen testen of ze online kunnen meekijken en dat hun eigen PC, smartphone of tablet goed functioneert met Microsoft Teams.

Een verkorte uitleg van de knoppen:

Om de vergadering goed te laten verlopen verzoeken we alle leden hun eigen video uit te zetten (knop 1) en hun microfoon uit te zetten (knop 2), er staat dan een streep door deze icoontjes. Communiceren tijdens de vergadering met het bestuur kan via de chatfunctie (knop 6). Bij stemming wordt het handopsteken gebruikt (knop 5). Sommige functies kunnen bij kleinere beeldschermen achter de 3 puntjes () bij 4 verdwijnen, als het handje bijvoorbeeld niet zichtbaar is dan kan je deze achter de 3 puntjes vinden. De vergadering verlaten doe je door het rode hoorntje aan te klikken. Het bestuur vraagt de leden knop 3 niet te gebruiken, hiermee laat het bestuur de presentaties zien.

Agenda

zo 11 december

WSH Winterwedstrijden dag 2

zo 08 januari

WSH Winterwedstrijden dag 3

zo 12 februari

WSH Winterwedstrijden dag 4

zo 12 maart

WSH Winterwedstrijden dag 5

zo 16 april

WSH Winterwedstrijden dag 6

za 17 juni - zo 18 juni

Slach om Heech 2023

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

Er gaat niets boven Fryslân denken ze bij @volkskrant vandaag… #ergaatnietsbovenfryslan #ergaatnietsbovengroningen https://t.co/lo1WoCwuT2

15/10/22

WSH Nieuwsbrief oktober 2022 - https://t.co/yQLuVdf7Bs

1/10/22