logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • NK Randmeer en Javelin GEANNULEERD ivm COVID-19

NK Randmeer en Javelin GEANNULEERD ivm COVID-19

Tot onze spijt heeft het coronavirus ons nog steeds in de greep. Na overleg met bestuur, wedstrijdcommissie en wedstrijdleiding over de mogelijkheden om een veilig evenement te organiseren en begeleiden hebben we een protocol uitgewerkt met werkwijze en voorwaarden. De kern is dat we alleen de wedstrijden veilig kunnen faciliteren maar dat er geen spraken kan zijn van een sociaal programma en dat it Sylhûs voor de deelnemers volledig gesloten zal blijven tijdens het evenement.

Beide klassenorganisaties hebben uiteindelijk met onze voorwaarden, met hun eigen overwegingen en in lijn met vele andere klassen die de komende weken hun kampioenschappen zouden hebben besloten om hun NK te annuleren.

Wij vinden het uiteraard jammer dat hiermee ons wedstrijdseizoen grotendeels als verloren moet worden beschouwd maar het is onder de omstandigheden niet anders. De gezondheid van onze leden, vrijwilligers en gasten staat voorop.

Agenda

zo 25 oktober

WSH Winterwedstrijden slotdag 2019-2020

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH nieuwsbrief juli 2020 - https://t.co/L1Ajf9AgMJ

4/07/20

Wil jij ook sloeproeien in Heeg? De WSH wil het mogelijk maken, kijk op https://t.co/Nek2PEVKXp #sloeproeien… https://t.co/PQ6FAJV1dI

26/11/19