logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Rabobank clubsupport laatste stemdag 25 oktober!

Rabobank clubsupport laatste stemdag 25 oktober!

Wij hebben ons weer opgegeven voor Rabo clubsupport.

Onze watersportvereniging is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar mensen uit Heeg en omgeving samenkomen, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, haar netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om de verenigingen sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij onze vereniging haar doelen op gebied van een breder watersport aanbod te behalen? 

Jij beslist mee!

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. Vanaf 5 oktober t/m 25 oktober kan je als lid van de Rabobank je stem uitbrengen op de WSH en de WSH zo financieel steunen.

Agenda

vr 06 augustus - zo 08 augustus

Regionale Friese Reünie 2019

vr 27 augustus - za 28 augustus

42ste Kruis van Heeg

vr 03 september - zo 05 september

NK Weekeinde WSH

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH nieuwsbrief mei 2021 - https://t.co/8seKWjlavX Er gebeurt zo veel bij de WSH dat we alwéér een nieuwsbrief hebb… https://t.co/fmdjB6iRSt

23/04/21

De WSH nieuwsbrief april 2021 is weer beschikbaar, wil jij die ook in je mailbox ontvangen, ga dan naar… https://t.co/cCDSJsnj6i

17/04/21