logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Ruimte maken in de loods

Ruimte maken in de loods

Door de toename van het aantal jeugdleden ligt de loods overvol met jeugdboten. Het bestuur heeft dan ook besloten om een aantal ongebruikte zaken op te ruimen.

Ook al kunnen we de optimisten tot 3 hoog stapelen, toch was er onvoldoende plek om ze allemaal in de rekken te plaatsen. Na 2 berichten aan alle jeugdleden, lagen er nog een ongebruikte optimisten, waarvan een aantal zijn opgehaald door de eigenaren. Er zijn echter nog 3 optimisten, waarvan wij de eigenaar nog niet hebben achterhaald. Als u een van de optimisten op de foto’s herkent, stuur dan graag even een reactie naar info@WSHeeg.nl, zodat wij contact op kunnen nemen met de eigenaar.

Boten te koop aangeboden:

In de loop der tijd zijn 2 flitsen aan de WSH geschonken, waar tot vorig jaar door een beperkt aantal jeugdleden met plezier in is gezeild.  Dit jaar hebben we geen aanmeldingen meer voor het Flits zeilen en gaan we deze flitsen verkopen. Daarnaast zetten we ook 1 oude WSH-splash te koop die volgens de onderhoudsploeg niet meer bruikbaar is voor de lessen. Als je interesse hebt stuur dan even een mailtje naar info@WSHeeg.nl.

Agenda

za 29 augustus

AFGELAST Kruis van Heeg 2020

vr 04 september - zo 06 september

NK Randmeer en Javelin

zo 13 september

WSH Clubmiddag

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

Wil jij ook sloeproeien in Heeg? De WSH wil het mogelijk maken, kijk op https://t.co/Nek2PEVKXp #sloeproeien… https://t.co/PQ6FAJV1dI

26/11/19

WSH Nieuwsbrief oktober 2019 - https://t.co/GQSKaFTAl7

2/10/19