logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Ruimte maken in de loods

Ruimte maken in de loods

Door de toename van het aantal jeugdleden ligt de loods overvol met jeugdboten. Het bestuur heeft dan ook besloten om een aantal ongebruikte zaken op te ruimen.

Ook al kunnen we de optimisten tot 3 hoog stapelen, toch was er onvoldoende plek om ze allemaal in de rekken te plaatsen. Na 2 berichten aan alle jeugdleden, lagen er nog een ongebruikte optimisten, waarvan een aantal zijn opgehaald door de eigenaren. Er zijn echter nog 3 optimisten, waarvan wij de eigenaar nog niet hebben achterhaald. Als u een van de optimisten op de foto’s herkent, stuur dan graag even een reactie naar info@WSHeeg.nl, zodat wij contact op kunnen nemen met de eigenaar.

Boten te koop aangeboden:

In de loop der tijd zijn 2 flitsen aan de WSH geschonken, waar tot vorig jaar door een beperkt aantal jeugdleden met plezier in is gezeild.  Dit jaar hebben we geen aanmeldingen meer voor het Flits zeilen en gaan we deze flitsen verkopen. Daarnaast zetten we ook 1 oude WSH-splash te koop die volgens de onderhoudsploeg niet meer bruikbaar is voor de lessen. Als je interesse hebt stuur dan even een mailtje naar info@WSHeeg.nl.

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

Onze nieuwsbrief van maart 2021 is uit: https://t.co/xb8ZFlagFx https://t.co/RTCzoRpKWc

8/03/21

WSH Nieuwsbrief oktober 2020 - https://t.co/DagrEpGRu6

4/10/20