logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Vrijwilligersfeest 2020

Vrijwilligersfeest 2020

Om alle WSH-vrijwilligers te bedanken heeft het bestuur op 24 januari een gezellig feest georganiseerd. Na de koffie en de thee startten de vrijwilligers met de eerste opdracht: het vinden van je teamgenoten aan de hand van een foto knipsel. Het was een heel gepuzzel, maar uiteindelijk waren de teams compleet. De teams kregen 12 vragen over de WSH vrijwilligers, hun werkzaamheden en de fantastische evenementen die wij als WSH organiseren. De quiz maakte voor alle aanwezigen heel duidelijk dat er met heel veel enthousiaste vrijwilligers heel veel werk wordt verzet. De gedichten die door te teams zijn gemaakt onder hoge tijdsdruk tijdens de WSH Vrijwilligersquiz worden gepubliceerd op facebook.

Om iedereen enthousiast te houden, wordt vanuit het bestuur dit jaar een campagne opgestart om te kijken of nog meer leden kunnen helpen bij de organisatie van de vele activiteiten.

Op de vrijwilligersavond hebben de aanwezige vrijwilligers in teams kandidaten genomineerd als WSH vrijwilliger van het jaar. Daarna mochten alle vrijwilligers individueel stemmen op de genomineerden. Rob van Roessel werd daarbij in deze nieuwe traditie, met meerderheid van stemmen gekozen tot onomstreden 1e vrijwilliger van het jaar. Rob, die eigenlijk altijd aanwezig is bij de WSH, was helaas verhinderd op dit feest, dus de prijs wordt later aan hem overhandigd. Rob nog van harte gefeliciteerd!

Na de quiz startte DJ Mark Visser de muziek en werd er heel wat gezongen en gedanst. Dat was maar goed ook, want er waren 3 teams met even veel punten uit de quiz en op de dansvloer waren nog bonuspunten te verdienen. Ook met de voordracht van de WSH gedichten die door de teams waren opgesteld. Om 22.00u was de prijsuitreiking waarbij bleek dat team G2 had gewonnen. Daarna werd bekend gemaakt dat Rob van Roessel was verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Als laatste werd ook Minke nog even in het zonnetje gezet, omdat zij haar trekkende rol achter de bar graag loslaat, maar nog graag als vrijwilliger betrokken blijft. Chris is momenteel al in gesprek met kandidaten om de rol van “Coördinator Sylhûs” in te vullen.

Na de uitreikingen is gezellig doorgefeest onder het genot van een hapje en een drankje. Het was een geslaagd feestje en voor herhaling vatbaar !

Chris met bloemen voor Rob en Minke

Agenda

vr 19 maart

ALV 2021 (via digitale weg)

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH Nieuwsbrief oktober 2020 - https://t.co/DagrEpGRu6

4/10/20

WSH nieuwsbrief juli 2020 - https://t.co/L1Ajf9AgMJ

4/07/20