logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

Bij een nieuw huis hoort een nieuwe website moet ons lid en websitebouwer Jelmer Gerritsma hebben gedacht. En dat kwam goed uit, want de oude site begon al wat gedateerd en onoverzichtelijk te raken en het plaatsen van berichten was behoorlijk bewerkelijk. Jelmer heeft daarop een nieuwe website ontwikkeld waarvoor wij jullie van harte uitnodigen om deze door te snuffelen en in je favorieten te zetten!

 

Met deze nieuwe site is het plaatsen van berichten en content een stuk makkelijker. De site is gebaseerd op WordPress en met het ontwerp van Jelmer is de opmaak helder vastgelegd. Het is nu bijvoorbeeld ook makkelijker berichten via een smartphone of tablet te plaatsen. Zo blijven we makkelijker en sneller actueel!

 

Qua opbouw is er ook wat veranderd:

Door gebruik te maken van evenementen hebben we een sterke kapstok om onze jaarkalender actueel en overzichtelijk te presenteren. Dit is daarmee de rode draad in de site geworden.

 

Omdat de site met name is gericht op nieuwsberichten en omdat we deze berichten ook categorieën kunnen meegeven is het via het menu NIEUWS gemakkelijk om relevante berichten bij elkaar te zien.

 

Ben je ook geïnteresseerd in zo’n mooie website? Ga dan naar jelmergerritsma.nl

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH Nieuwsbrief oktober 2020 - https://t.co/DagrEpGRu6

4/10/20

WSH nieuwsbrief juli 2020 - https://t.co/L1Ajf9AgMJ

4/07/20