logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Winterwedstrijden prooi voor Sierd en Ilse Gerritsma

Winterwedstrijden prooi voor Sierd en Ilse Gerritsma

Zondag 2 december 2018 afgelast vanwege te veel wind, vandaag de inhaaldag zonder wind. Zo leek het bij ons vertrek maar na een aarzelend begin in de eerste wedstrijd kon er in de rest van de wedstrijden mooi gezeild worden bij een kracht van 10 a 11 knoop wind.

Die eerste wedstrijd leverde een winst op voor Sierd en Ilse waarna  Roel en Hans Ritzema hun voorbleven in de tweede wedstrijd en de winst pakten.

De winst in race drie was voor Bram Pasma en Jorn Miedema welke na een bekeken laatste kruisrak vlak voor de finish de eerste plek pakten en die ook vast hielden.

En terwijl de zon doorbrak en er een echte zondag van maakte startte race vier. Al snel leek de dag winst naar Rob van Roessel en Auke de Jong te gaan door hun gedeelde koppositie in de tussenstand en de koppositie in deze race tot het einde van het twee kruisrak. Daar bleek dat Sierd en Ilse Gerritsma iets beter uit het kruisrak kwamen en als eersten de wedstrijd vervolgden naar benedenwindse gate en finish.

Hiermee pakten zij ook de dag winst met droge worst, roem en eer voor één dag gevolgd door Rob van Roessel met een tweede plek in de laatste wedstrijd en dag-score.

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH Nieuwsbrief oktober 2020 - https://t.co/DagrEpGRu6

4/10/20

WSH nieuwsbrief juli 2020 - https://t.co/L1Ajf9AgMJ

4/07/20