logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • WSH promoot SUP-pen en RS FEVA

WSH promoot SUP-pen en RS FEVA

Iedere zondag tussen 14.00u en 17.00u kan iedereen proef SUP-pen of meevaren met een tjotter van de SFT bij het Sylhûs in Heeg.

Afgelopen zondagmiddagen was het Sylhûs aan het Heegermeer in Heeg open voor leden. Buiten kan iedereen kennis maken met Stand Up Paddling “SUP-pen” of een keer meevaren in een tjotter van Stichting Friese Tjottervloot (SFT).

Op 5 juli was het binnen gezellig met een mooi uitzicht, maar konden we niet het water op vanwege de stormachtige wind. Op 12 juli was het prachtig weer en lagen er 4 SUP’s om dit zelf een keer te proberen, na een korte instructie. Ook hebben meerdere mensen gevaren in één van de tjotters die door de SFT prachtig worden onderhouden.

Op zondag 19 en 26 juli bieden we iets extra’s voor de jeugd. Dan kunnen ze kijken of zelfs meezeilen op een super gave 2 persoons jeugdboot: de RS FEVA. Tot zondag in het Sylhûs.

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH nieuwsbrief oktober 2021 (2) - - Kunnen wij op jouw stem bij Rabo Clubsupport Rekenen? Je kunt tot 25 oktober… https://t.co/XU2bum24aS

20/10/21

Leer windsurfen in de Herfstvakantie van windsurf topper Arrianne Aukes! - https://t.co/7OTrQNfwmz https://t.co/861RC7lntn

11/10/21