logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • WSH promoot SUP-pen en RS FEVA

WSH promoot SUP-pen en RS FEVA

Iedere zondag tussen 14.00u en 17.00u kan iedereen proef SUP-pen of meevaren met een tjotter van de SFT bij het Sylhûs in Heeg.

Afgelopen zondagmiddagen was het Sylhûs aan het Heegermeer in Heeg open voor leden. Buiten kan iedereen kennis maken met Stand Up Paddling “SUP-pen” of een keer meevaren in een tjotter van Stichting Friese Tjottervloot (SFT).

Op 5 juli was het binnen gezellig met een mooi uitzicht, maar konden we niet het water op vanwege de stormachtige wind. Op 12 juli was het prachtig weer en lagen er 4 SUP’s om dit zelf een keer te proberen, na een korte instructie. Ook hebben meerdere mensen gevaren in één van de tjotters die door de SFT prachtig worden onderhouden.

Op zondag 19 en 26 juli bieden we iets extra’s voor de jeugd. Dan kunnen ze kijken of zelfs meezeilen op een super gave 2 persoons jeugdboot: de RS FEVA. Tot zondag in het Sylhûs.

Agenda

zo 19 september

Gezamenlijke jeugdwedstrijden

za 02 oktober - zo 03 oktober

NK studenten 2021

za 09 oktober - zo 10 oktober

NK Sprint Pampusklasse

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH nieuwsbrief september 2021 - https://t.co/UgNHAL1YRL met evenementen, Gezamenlijke Jeugdwedstrijden, een terugb… https://t.co/nsk1oKGPs3

7/09/21

KRUIS VAN HEEG 2021 GAAT DOOR! - Goed nieuws! Het Kruis van Heeg gaat door dit jaar! We hebben er weer ontzettend v… https://t.co/J560CxAyCg

14/08/21