logo

WaterSportvereniging Heeg

Al meer dan 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

Gezamenlijke Jeugdwedstrijden

Onze Jeugdcommissie organiseert de Gezamenlijke Jeugdwedstrijden elk jaar rond medio september, vanaf onze prachtige locatie aan het Heegermeer. Deze slotwedstrijd van de WSH is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een leuke en druk bezochte wedstrijddag voor vele zeilers uit de regio.

De wedstrijden worden georganiseerd voor alle zeilers die bij de WSH aan de verschillende zeilcursussen hebben meegedaan en voor jeugdzeilers van alle andere verenigingen uit onze regio. Iedereen van beginnend zeiler tot gevorderd wedstrijdzeiler is welkom om mee te doen. Zo geven we een geslaagd slot aan ons seizoen van de jeugdzeillessen.

Meestal komen de volgende klassen aan de start: Optimist beginners voor CWO zeilers en Optimist gevorderden voor wedstrijdzeilers A/B/C, Splashes A en B en Flitsen A,B,C. We hanteren hierbij een minimum van 5 inschrijvingen per klasse. Graag op het inschrijfformulier aangeven op welk niveau je dit jaar gezeild hebt, zodat we jou in de juiste klasse in kunnen delen.

Programma van de dag:

  • Ontvangst op de locatie bij Passantenhaven Heeg, de Heecherwâl (Pharshoeke 101, 8601 CW Heeg)
  • Inschrijvingen kan vanaf 11.00 t/m 11.29 in het WSH gebouw.
  • Palaver om 11.30 uur.

Bij het palaver wordt aangegeven waar de verschillende klassen varen. Voor de beginnende zeilers wordt de baan uitgelegd direct naast de haven, of als het wat harder waait in de luwte onder het eiland. Dit is beschut zeilen en er kan altijd snel ingegrepen worden. Voor de wat meer ervaren zeilers ligt de baan midden op het meer.

  • Eerste start is gepland om ongeveer 12.00 uur.
  • Er worden ± 4 wedstrijden van ongeveer een half uur gezeild
  • Prijsuitreiking is zo snel mogelijk na de laatste wedstrijden + een lekker broodje hamburger voor elke zeiler.

Graag zien we je terug op bij de Gezamenlijke Jeugd Wedstrijden in Heeg!

Agenda

vr 26 augustus - za 27 augustus

Kruis van Heeg 2022

za 03 september - zo 04 september

ODC Division 2 Windsurfing

za 10 september - zo 11 september

Toertocht Heeg – Heeg 2022

zo 18 september

Gezamenlijke jeugdwedstrijden 2022

za 08 oktober - zo 09 oktober

NSK Zeilen 2022

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

KRUIS VAN HEEG 2022 BREIDT UIT! - https://t.co/Gvn1VFUQ8p Op 27 augustus 2022 organiseert de WSH weer de langeafsta… https://t.co/PjlFblRiEB

3/08/22

Benieuwd naar de windsurfplannen, zin in het Kruis van Heeg, of wil je weten wat een WASZP is? Lees dan deze nieuws… https://t.co/QOKXNJtsy4

12/07/22