Jeugd startmiddag 23 april!

Op zaterdag 23 april van 14:00 tot 17:00 uur kunnen kinderen vanaf groep 5 en jongeren kennis maken met het zeilen en surfen! De kinderen kunnen dan bij Watersportvereniging Heeg (WSH) zeilen in Optimisten, jongeren kunnen zeilen in een Splash, in een Laser Pico (een tweemans bootje) of Windsurfen! Ook kan er tussendoor worden gesupt, is er een springkussen en worden er poffertjes gebakken! De WSH beschikt over bootjes, supboards en surfplanken.

Bij de WSH krijgen kinderen op de dinsdagavond van 17:00 tot 20:00 uur van ervaren instructeurs  zeilles in een Optimist, Laser Pico of Splash. Kinderen vanaf groep 5 leren spelenderwijs zeilen in een Optimist en vanaf ongeveer 12 jaar kan er worden gezeild in de Splash of Laser Pico. Nieuwe leden zijn altijd welkom!

Na een serie succesvolle Funkampen vorige zomer en najaar, waar volop kon worden gesurft, gaat de WSH door met het aanbieden van de boardsporten Windsurfen, Windfoilen en Wing-foilen. Inmiddels zijn er bij de WSH al een heel aantal enthousiaste surfers en windfoilers. Ook bij deze sporten geven ervaren instructeurs de lessen!

Wil je kennismaken met één van deze zeilsporten, kom dan 23 april 2022 naar de WSH, Pharshoeke 101 in Heeg!

Je kunt je vooraf aanmelden door te mailen naar jeugdzaken@wsheeg.nl, zegt het voort!