WSH Winterwedstrijden

Sinds een aantal jaar organiseert de WSH in de wintermaanden wedstrijden in Polyvalken, de zogenaamde WSH Winterwedstrijden. Hoora Watersport houdt daarvoor in de winter 15 boten beschikbaar waarover de WSH kan beschikken. De wedstrijden vinden elk jaar plaats vanaf november tot in april op 6 zondagen.

De data voor seizoen 2023-2024 zijn: 12-11-2023, 10-12-2023, 14-01-2024, 11-02-2024, 10-03-2024 en 07-04-2024. Reserve datum is 24-03-2024.

Programma:

Het palaver vindt plaats om 10:00 uur bij Hoora Watersport Verhuur, Gouden Boaijum 10, 8621 CV Heeg. Er wordt gezeild tot +/- 13:00/13:30 uur. Na de wedstrijden wordt er afgesloten in ’t Sylhûs met de prijsuitreiking van de dag, onder het genot van een stevige kop snert. ’t Sylhûs is vanaf die dagen vanaf 12:00 uur open voor eenieder die het zeilen van afstand wil volgen of langs wil komen voor de gezelligheid.

Deelname:

De kosten voor deelname bedragen € 270,00 voor de gehele serie van 6 zondagen en dienen bij inschrijving te worden voldaan.

Deelname is mogelijk voor WSH-leden. Dat wil zeggen dat de ingeschreven persoon lid moet zijn (of worden bij inschrijving) van WaterSportvereniging Heeg en dat te allen tijde een WSH-lid aan boord moet zijn bij het zeilen. De ingeschreven persoon blijft de verantwoordelijke van het team. De inschrijving wordt na zondag 5 november 2023 gesloten. Bij overinschrijving wordt door middel van loting bepaald welk team op welke dag vaart.

Inschrijven:

De inschrijving is mogelijk vanaf de start van de inschrijftermijn tot de sluitingsdatum via het inschrijfformulier onder de button hieronder:

Inschrijving en betaling gaat via Manage2Sail, op die manier sparen we extra administratie uit en is onze penningmeester snel klaar! Om in te schrijven moet je je eerst registreren bij Manage2Sail, dit hoeft maar 1 keer, heb je al een account, net zo makkelijk, en anders ben je na een paar minuten klaar en kan je voortaan gemakkelijk inschrijven op deze en andere evenementen. Een handleiding voor registratie vind je ook hier:

NB. Een team dat heeft ingeschreven en niet zeilt, blijft het deelname bedrag verschuldigd.

App-groep

Voor informatie naar de deelnemers van het winterzeilen is een ‘app-groep’ aanwezig. De ingeschreven persoon van het winterzeilen wordt in deze app opgenomen.

Wedstrijdbepalingen

De wedstrijdbepalingen zijn te downloaden onder onderstaande knop:

Competitie:

Aan dit winterzeilen is ook een competitie verbonden. Om hiervoor als team in aanmerking te komen moet minstens één van de bij inschrijving opgegeven teamleden aan boord zijn bij het zeilen, verder rekening houdend met de voorwaarden genoemd bij ‘Deelname’. Het team dat zeilt, komt in aanmerking voor een score in het dag klassement voor de eer en worst.

Schades of beschadigingen

Deelnemers zijn ook dit jaar financieel verantwoordelijk voor schades of beschadigingen welke tijdens de wedstrijden door hun schuld veroorzaakt worden; d.w.z. met een eigen risico van € 500,- per schadegeval (maximaal!).

Info en vragen

De wedstrijdinformatie is terug te vinden in de wedstrijdbepalingen op Manage2Sail. Is er n.a.v. deze aankondiging meer info nodig of zijn er vragen, mail dan naar wedstrijdzaken@wsheeg.nl en de wedstrijdcommissie, of het comité ‘winterwedstrijden’ neemt contact met uw op.

WSH winterwedstrijden comité.