logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Wintercursussen

Elke winter organiseert de WSH diverse avondcursussen: Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en Marifoon. De cursussen zijn bedoeld voor eenieder die zijn vaarbewijs of marifooncertificaat wil halen en/of zijn theorie op peil wil brengen.

Aanmelding en kosten:

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier via de knop hieronder of door een mailtje te sturen aan info@wsheeg.nl met vermelding van gewenste cursus, voornaam, achternaam, geboortedatum, geboorteplaats, adres, email en telefoonnummer.

CursusVaarbewijs 1Vaarbewijs 2Marifoon (*)
wsh-leden€ 87,50 € 87,50€ 67,50
leden van zuster-verenigingen € 97,50 € 97,50€ 77,50
niet-leden € 107,50 € 110,00€ 87,50
(*) uitsluitend bij voldoende deelname

Cursusboeken kunnen tegen een gereduceerde prijs in overleg besteld worden bij De Jong Watersport in Heeg.

Vrijwilligers van de WSH

Als jij als vrijwilliger van de WSH bijvoorbeeld een vaarbewijs cursus wilt doen dan wordt die je aangeboden door de WSH. Je hoeft dan voor de cursus niet te betalen, in ruil verwachten wij dat je wel een of meerdere evenementen beschikbaar bent.

Cursusdata:

Vaarbewijs-1 wordt gewoonlijk begin november gestart. De definitieve data en avond worden in overleg met de cursusleider vastgesteld en is afhankelijk van de belangstelling. Z.s.m. aansluitend zal de cursus Vaarbewijs-2 worden gestart.

De data voor de marifooncursus worden vastgesteld wanneer er voldoende inschrijvingen zijn.  Zodra de avonden bekend zijn worden deze vermeld in de agenda op onze website en aan de deelnemers doorgegeven.

Agenda

zo 19 september

Gezamenlijke jeugdwedstrijden

za 02 oktober - zo 03 oktober

NK studenten 2021

za 09 oktober - zo 10 oktober

NK Sprint Pampusklasse

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH nieuwsbrief september 2021 - https://t.co/UgNHAL1YRL met evenementen, Gezamenlijke Jeugdwedstrijden, een terugb… https://t.co/nsk1oKGPs3

7/09/21

KRUIS VAN HEEG 2021 GAAT DOOR! - Goed nieuws! Het Kruis van Heeg gaat door dit jaar! We hebben er weer ontzettend v… https://t.co/J560CxAyCg

14/08/21