Wedstrijdtraining splash

De Splash groep vaart op DONDERDAG van 17.00 tot 20.00 uur.

De les data

De lessen starten begin mei en gaan door tot half september met als afsluiter de gezamenlijke jeugdwedstrijden. Tijdens de schoolvakantie regio Noord wordt er niet gelest.

Andere belangrijke data

Combiwedstrijden, zie de website van Jeugdwedstrijdzeilen
Gezamenlijke jeugdwedstrijden (half september)

Wedstrijdkalender

De Splash wedstrijdzeilers van de WSH doen actief mee aan de wedstrijden van Combi Noord. Kijk voor de laatste informatie hierover op de website van Jeugdwedstrijdzeilen

Daarnaast neemt een flinke groep Splash wedstrijdzeilers deel aan de wedstrijden van de SKON sailing tour, de DYR, de Sneekweek en andere evenementen.

Praktisch

Wat moet ik meenemen naar de les?

Zorg ervoor dat je altijd een pakketje droge reserve kleren bij je hebt. Verpak deze in een dichte plastic tas of een tonnetje. Daarnaast moet je zelf eten en drinken meenemen. Boterhammen en een pakje of beker met drinken. Op het eiland eten we meestal ook soep. We bewaren je droge kleren en je eten op het grote volgschip.

Als ik een les wil afzeggen?

Lessen afzeggen doe je bij je eigen instructeur. Doe dat per telefoon of sms. Zeg nooit af per e-mail, dat is niet handig. De telefoonnummers heb je aan het begin van het seizoen per e-mail gekregen.

 

Aanmelden: