logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Sloeproeien: we gaan van start!

Sloeproeien: we gaan van start!

Deze winter is hard doorgewerkt aan de St. Ayles Skiff, onze lichte roeisloep voor 4 personen met een stuurman. In de loods van Profile Rodenburg aan de Daam in Heeg wordt onze prachtige sloep afgebouwd. Zo staat de buitenkant bijvoorbeeld al mooi in de WSH kleuren in is het interieur ook al in de eerste laag gezet.

In april 2021 verwachten we te kunnen starten met het roeiprogramma. Als de huidige corona maatregelen dan ook nog gelden, beginnen we met 2 roeiers met een stuurman. Dus het gaat sowieso van start.

Inschrijven voor het sloeproeien kan binnenkort via wsheeg.nl/sloeproeien. De mensen die zich eerder al hebben aangemeld, ontvangen een e-mail zodra de inschrijving start. Je kunt zowel als team, als individueel inschrijven.

Agenda

vr 06 augustus - zo 08 augustus

Regionale Friese Reünie 2019

vr 27 augustus - za 28 augustus

42ste Kruis van Heeg

vr 03 september - zo 05 september

NK Weekeinde WSH

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH nieuwsbrief mei 2021 - https://t.co/8seKWjlavX Er gebeurt zo veel bij de WSH dat we alwéér een nieuwsbrief hebb… https://t.co/fmdjB6iRSt

23/04/21

De WSH nieuwsbrief april 2021 is weer beschikbaar, wil jij die ook in je mailbox ontvangen, ga dan naar… https://t.co/cCDSJsnj6i

17/04/21