logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • WSH Sloeproeien start voorjaar 2021!

WSH Sloeproeien start voorjaar 2021!

Op dit moment wordt er had gewerkt aan de St. Ayles Skiff in de loods van Profile Rodenburg te Heeg. In April kunnen we starten met sloeproeien bij de WSH, als de Corona maatregelen dit toelaten. Heb je ook interesse ? Meld je dan vrijblijvend aan via  WSH roeien – WaterSportvereniging Heeg Sloeproeien (wsheeg.nl)

De St. Ayles Skiff is een lichte sloep voor 4 roeiers met 1 stuurman. Leuk als je zelf een team formeert om samen te gaan roeien, maar je kunt je ook individueel opgeven, dan kijken wij of we een passend team voor je kunnen vinden.

De sloep wordt binnenkort geschilderd, maar het ontwerp is nog niet definitief. Heb jij een idee? Download dan het onderstaande plaatje, maak jouw ontwerp en post dat op onze facebook pagina of stuur je ontwerp naar pr@wsheeg.nl!

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH nieuwsbrief oktober 2021 (2) - - Kunnen wij op jouw stem bij Rabo Clubsupport Rekenen? Je kunt tot 25 oktober… https://t.co/XU2bum24aS

20/10/21

Leer windsurfen in de Herfstvakantie van windsurf topper Arrianne Aukes! - https://t.co/7OTrQNfwmz https://t.co/861RC7lntn

11/10/21