logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • WSH Sloeproeien start voorjaar 2021!

WSH Sloeproeien start voorjaar 2021!

Op dit moment wordt er had gewerkt aan de St. Ayles Skiff in de loods van Profile Rodenburg te Heeg. In April kunnen we starten met sloeproeien bij de WSH, als de Corona maatregelen dit toelaten. Heb je ook interesse ? Meld je dan vrijblijvend aan via  WSH roeien – WaterSportvereniging Heeg Sloeproeien (wsheeg.nl)

De St. Ayles Skiff is een lichte sloep voor 4 roeiers met 1 stuurman. Leuk als je zelf een team formeert om samen te gaan roeien, maar je kunt je ook individueel opgeven, dan kijken wij of we een passend team voor je kunnen vinden.

De sloep wordt binnenkort geschilderd, maar het ontwerp is nog niet definitief. Heb jij een idee? Download dan het onderstaande plaatje, maak jouw ontwerp en post dat op onze facebook pagina of stuur je ontwerp naar pr@wsheeg.nl!

Agenda

vr 06 augustus - zo 08 augustus

Regionale Friese Reünie 2019

vr 27 augustus - za 28 augustus

42ste Kruis van Heeg

vr 03 september - zo 05 september

NK Weekeinde WSH

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH nieuwsbrief mei 2021 - https://t.co/8seKWjlavX Er gebeurt zo veel bij de WSH dat we alwéér een nieuwsbrief hebb… https://t.co/fmdjB6iRSt

23/04/21

De WSH nieuwsbrief april 2021 is weer beschikbaar, wil jij die ook in je mailbox ontvangen, ga dan naar… https://t.co/cCDSJsnj6i

17/04/21