logo

WaterSportvereniging Heeg

Al meer dan 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • WSH winterzeilers bikkelen door!

WSH winterzeilers bikkelen door!

Zondag 20 maart was een dag van uitersten. Een strakke straffe koude oosten wind van ruim 5 Bft zat ons als zeilers ietwat dwars. 

Vertrokken vanaf de wal met één rif werd al voordat de boten het meer opgingen besloten er twee reven van te maken. Daarna was het goed zeilen voor de deelnemers aan de 5e winterzeilzondag. Vier wedstrijden zijn gevaren en de overwinning was overtuigend voor Maarten Reijgersberg en Bram Pasma, zie uitslagen.

In ’t Sylhûs konden we weer aan de snert na een lange verbouwing en dat was meteen een mooie gelegenheid om de kampioenen van 2019-2020 nog te huldingen. Met het zonnetje in de rug werden de kampioenen Coen Busscher en Sjoukje Tadema nog even in de schijnwerpers gezet.

En terwijl we daarna in de regen naar huis gingen wat gevolgd werd door ‘weer zonneschijn maar geen wind’ beseften wij dat we toch het beste deel van dag hebben meegepakt.

Ga voor de uitslagen naar https://wsheeg.nl/winterwedstrijden/uitslagen/.

Agenda

za 08 oktober - zo 09 oktober

NSK Zeilen 2022

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

KRUIS VAN HEEG 2022 BREIDT UIT! - https://t.co/Gvn1VFUQ8p Op 27 augustus 2022 organiseert de WSH weer de langeafsta… https://t.co/PjlFblRiEB

3/08/22

Benieuwd naar de windsurfplannen, zin in het Kruis van Heeg, of wil je weten wat een WASZP is? Lees dan deze nieuws… https://t.co/QOKXNJtsy4

12/07/22