logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Roei- en supclinic voor leden

Roei- en supclinic voor leden

Ben je WSH-lid of varend donateur van de SFT? Dan zul je hebben gehoord of gelezen dat we dit seizoen het gezamenlijk onderkomen It Sylhûs meer willen gaan openstellen met een breder aanbod aan activiteiten. Zo kun je sups huren, roeien in een skiff of met een roeisup, of je zoon/dochter leren zeilen in een Splash of optimist. Zie de folder met ons totale verhuuraanbod of kijk op www.sylhus.nl. Deze activiteiten zijn corona-proof. En zodra de maatregelen versoepelen kun je na een activiteit ook lekker nagenieten op ons topterras.

We hopen dat de zondagmiddag vooral een moment wordt waarop leden en donateurs naar het gebouw komen om elkaar te treffen en te genieten van de mogelijkheden. Ben je lid van een sloeproeigroep en/of wil je (ook) individueel kunnen trainen? Heb je altijd al het suppen eens willen uitproberen? Sport je liever buiten dan binnen? Dan hebben wij voor deze bijzondere opening van het seizoen een uniek en aantrekkelijk aanbod voor jullie;

Een roei- en supclinic door een topinstructeur voor een kleine bijdrage!

Roeiclinic:        zondag 2 mei (bijdrage €10,-) – opgave uiterlijk 27 april

Supclinic:         zondag 9 mei (bijdrage €5,-) – opgave uiterlijk 4 mei

Professioneel roei-instructrice Carla Beekman en/of supinstructeur Harry Bartelds gaat je, in een uur/anderhalf uur, laten kennismaken met het roeien of suppen, de basistechnieken aanleren en je de eerste meters laten maken.  En als je daarna de smaak te pakken hebt biedt It Sylhûs een wereld aan sportieve mogelijkheden en watersportactiviteiten.

Nieuwsgierig en ready-to-go? Geef dan je naam op via Whatsapp op onderstaand telefoonnummer. Je wordt dan ingedeeld tussen 10.00 en 16.30u. Opgave voor beide clinics kan ook. Uiterlijk drie dagen van te voren ontvang je jouw tijdslot en aanwijzingen voor geschikte kleding.

We hopen je te zien op de clubmiddag en je te laten kennismaken met ons mooie, bredere aanbod!

Marjolein Gritter

Sylhus Watersport        Tel: 06 43114071

instagram/facebook: sylhuswatersport    www.sylhus.nl

Agenda

za 04 juni - ma 06 juni

Pinksterwedstrijden Hansaklasse

za 18 juni - zo 19 juni

Slach om Heech 2022

za 25 juni

Oldensail 2022

vr 05 augustus - zo 07 augustus

Regionale Friese Reünie 2022 (voorlopig)

vr 26 augustus - za 27 augustus

Kruis van Heeg 2022

vr 02 september - zo 04 september

NK wedstrijdweekend

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH Nieuwsbrief april 2022 - https://t.co/Z54VkCrSb5. Seizoen 2022 gaat echt van start!

15/04/22

WSH nieuwsbrief oktober 2021 (2) - - Kunnen wij op jouw stem bij Rabo Clubsupport Rekenen? Je kunt tot 25 oktober… https://t.co/XU2bum24aS

20/10/21