logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

 • Samen gaan wij voor glasvezel! U ook?

Samen gaan wij voor glasvezel! U ook?

Het zal u niet zijn ontgaan dat er op dit moment campagne wordt gevoerd door Delta en Caiway voor de aanleg van glasvezel in Heeg. Om deze campagne een extra ‘boost’ te geven is de WSH via Plaatselijk Belang Heeg benaderd om mee te werken aan deze campagne. In ruil voor deze inzet ontvangen plaatselijk belang Heeg, de WSH en andere verenigingen gezamenlijk een vergoeding van €50 euro per aangemeld abonnement.

Omdat wij het bijzonder belangrijk vinden dat Heeg van glasvezel wordt voorzien zetten wij ons hier dan ook graag voor in. Daarnaast is de vergoeding natuurlijk van harte welkom om mooie dingen te kunnen doen voor ons dorp en de WSH.

Om de aanleg van glasvezel mogelijk te maken moeten nog minimaal 50 huishoudens zich vóór 7 april aanmelden voor een abonnement. 

Abonnement aanbod verbeterd

Om meer mensen over de streep te trekken is het aanbod verbeterd. Wanneer u nu een abonnement afsluit voor glasvezel, betaalt u:

 • een concurrerende prijs voor uw abonnement voor internet (en TV)
 • geen €250 aansluitkosten
 • geen jaarlijkse bijdrage van €10

Daarnaast ontvang u nu €25 voor uzelf en wordt €50 gedeeld met plaatselijk belang en andere verenigingen in Heeg. 

Kortom: wilt u ook sneller en beter internet, internet waarmee u ‘klaar bent’ voor de toekomst, kunt u de €25,00 wel gebruiken en gunt u de plaatselijke verenigingen € 50,00 om zo weer mooie dingen voor het dorp te kunnen doen?

Maak dan gebruik van een van de onderstaande link’s en meld u vóór 7 april 2021 aan voor een abonnement bij Delta Fiber of Caiway via een van de buttons hieronder:

Bent u ook nieuwsgierig wat de voordelen van glasvezel voor u zijn, lees verder of ga naar de site van Plaatselijk Belang Heeg:

Waarom willen we eigenlijk glasvezel?

Bij glasvezel denken veel mensen aan snel internet. Klopt! Maar er is meer… Omdat glasvezel speciaal is aangelegd voor het gebruik van internet, heeft het veel voordelen ten opzichte van DSL en kabelinternet. Ga maar na: DSL is oorspronkelijk aangelegd voor de telefonie. Het internet kwam later, en was een bijzaak. En kabel? Dat is aangelegd voor de TV.

Voordelen als we nú voor glasvezel kiezen:

 • Geen aansluitkosten
 • Klaar voor de toekomst (Snel en stabiel internet bij gebruik van meerdere apparaten tegelijk. Goed voor gamers, thuiswerkers en studerende kinderen, ouderen/zorg)
 • Gegarandeerde internetsnelheid voor zowel up als downloaden
 • In veel gevallen zijn uw kosten gelijk of minder maar krijgt u meer voor uw geld
 • Hoge internet snelheid die niet kan worden beïnvloed
 • Als we genoeg aanmeldingen hebben behaald, wordt er in mei/ juni al gestart met de aanleg naar de huizen en kunnen in september de eerste aansluitingen al worden geactiveerd!
 • En…. wanneer u zich aanmeldt bij Delta of Caiway via deze website van Plaatselijk Belang Heeg ontvangt u zelf €25,- en ontvangt Plaatselijk Belang Heeg €50,- per aanmelding als het benodigde aantal aanmeldingen zijn behaald! Hiermee kunnen wij weer mooie dingen realiseren voor ons dorp, zoals u dat van ons gewent bent.

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

Onze nieuwsbrief van maart 2021 is uit: https://t.co/xb8ZFlagFx https://t.co/RTCzoRpKWc

8/03/21

WSH Nieuwsbrief oktober 2020 - https://t.co/DagrEpGRu6

4/10/20