logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Windsurfen en (wing)foilen

Windsurfen en (wing)foilen

Aan het einde van de zomer zijn we op zondagmiddagen met een groepje gestart met windsurfen, windfoilen en wing-foilen bij de WSH. De locatie van de WSH aan het uitgestrekte Heegermeer leent zich daar perfect voor. Zelfs in de winter gaat een kleine fanatieke groep daarmee elke zondagmiddag door.

Twee jaar geleden al bleek tijdens het door ons gefaciliteerde Europees Kampioenschap Windsurfen Division II dat het Heegermeer door het internationale veld en de Internationale Windsurfing Association (IWA) als mooi wedstrijdwater werd ervaren, en in combinatie met ons Sylhûs heeft de IWA onze vereniging als potentiële lokatie voor internationale evenementen gemarkeerd. De Division II klasse heeft inmiddels alweer geïnformeerd of wij hun kampioenschap in 2022 weer zouden willen faciliteren. Foto’s van dit evenement staan op de facebookpagina van het evenement: D2EC2019

Wanneer voldoende interesse is voor windsurflessen willen we onderzoeken of we komend seizoen ook windsurfles kunnen gaan aanbieden. Heb jij interesse om aan te sluiten bij onze windsurfers of in windsurflessen, stuur dan even een mailtje naar info@WSHeeg.nl.

Agenda

vr 19 maart

ALV 2021 (via digitale weg)

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH Nieuwsbrief oktober 2020 - https://t.co/DagrEpGRu6

4/10/20

WSH nieuwsbrief juli 2020 - https://t.co/L1Ajf9AgMJ

4/07/20