logo

WaterSportvereniging Heeg

Al meer dan 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • We gaan weer los met de jeugd!

We gaan weer los met de jeugd!

Vanaf 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht. Het kabinet heeft de gemeenten opgeroepen om deze sportactiviteiten te faciliteren en te organiseren, altijd onder begeleiding van het kader van sportaanbieders. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen mee te doen.

Met deze verruiming van de mogelijkheden voor de jeugd heeft de WSH, aan de hand van het NOC*NSF “Protocol verantwoord sporten kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar”, voor het jeugdzeilen haar eigen “WSH protocol jeugdzeilen” opgesteld en aan de gemeente voorgelegd. De gemeente heeft daarop haar goedkeuring verleend. Het protocol is onder de knop hieronder te vinden:

In het WSH protocol wordt voor de verschillende betrokken doelgroepen puntsgewijs beschreven, waar je rekening mee moet houden bij het sporten in deze Coronatijd. Door het NOC*NSF is een beknopte weergave gemaakt waar je rekening mee moet houden als sporter, ouder of trainer.

Als vereniging zullen we deze informatie ook ophangen bij het Sylhûs. 

Als wij ons allemaal aan deze regels houden, kan de jeugd gelukkig weer genieten van de mooie watersport !!!

Agenda

vr 26 augustus - za 27 augustus

Kruis van Heeg 2022

za 03 september - zo 04 september

ODC Division 2 Windsurfing

za 10 september - zo 11 september

Toertocht Heeg – Heeg 2022

zo 18 september

Gezamenlijke jeugdwedstrijden 2022

za 08 oktober - zo 09 oktober

NSK Zeilen 2022

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

KRUIS VAN HEEG 2022 BREIDT UIT! - https://t.co/Gvn1VFUQ8p Op 27 augustus 2022 organiseert de WSH weer de langeafsta… https://t.co/PjlFblRiEB

3/08/22

Benieuwd naar de windsurfplannen, zin in het Kruis van Heeg, of wil je weten wat een WASZP is? Lees dan deze nieuws… https://t.co/QOKXNJtsy4

12/07/22