logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • We gaan weer los met de jeugd!

We gaan weer los met de jeugd!

Vanaf 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht. Het kabinet heeft de gemeenten opgeroepen om deze sportactiviteiten te faciliteren en te organiseren, altijd onder begeleiding van het kader van sportaanbieders. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen mee te doen.

Met deze verruiming van de mogelijkheden voor de jeugd heeft de WSH, aan de hand van het NOC*NSF “Protocol verantwoord sporten kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar”, voor het jeugdzeilen haar eigen “WSH protocol jeugdzeilen” opgesteld en aan de gemeente voorgelegd. De gemeente heeft daarop haar goedkeuring verleend. Het protocol is onder de knop hieronder te vinden:

In het WSH protocol wordt voor de verschillende betrokken doelgroepen puntsgewijs beschreven, waar je rekening mee moet houden bij het sporten in deze Coronatijd. Door het NOC*NSF is een beknopte weergave gemaakt waar je rekening mee moet houden als sporter, ouder of trainer.

Als vereniging zullen we deze informatie ook ophangen bij het Sylhûs. 

Als wij ons allemaal aan deze regels houden, kan de jeugd gelukkig weer genieten van de mooie watersport !!!

Agenda

za 29 augustus

AFGELAST Kruis van Heeg 2020

vr 04 september - zo 06 september

NK Randmeer en Javelin

zo 13 september

WSH Clubmiddag

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH nieuwsbrief juli 2020 - https://t.co/L1Ajf9AgMJ

4/07/20

Wil jij ook sloeproeien in Heeg? De WSH wil het mogelijk maken, kijk op https://t.co/Nek2PEVKXp #sloeproeien… https://t.co/PQ6FAJV1dI

26/11/19