logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • We gaan weer los met de jeugd!

We gaan weer los met de jeugd!

Vanaf 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht. Het kabinet heeft de gemeenten opgeroepen om deze sportactiviteiten te faciliteren en te organiseren, altijd onder begeleiding van het kader van sportaanbieders. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen mee te doen.

Met deze verruiming van de mogelijkheden voor de jeugd heeft de WSH, aan de hand van het NOC*NSF “Protocol verantwoord sporten kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar”, voor het jeugdzeilen haar eigen “WSH protocol jeugdzeilen” opgesteld en aan de gemeente voorgelegd. De gemeente heeft daarop haar goedkeuring verleend. Het protocol is onder de knop hieronder te vinden:

In het WSH protocol wordt voor de verschillende betrokken doelgroepen puntsgewijs beschreven, waar je rekening mee moet houden bij het sporten in deze Coronatijd. Door het NOC*NSF is een beknopte weergave gemaakt waar je rekening mee moet houden als sporter, ouder of trainer.

Als vereniging zullen we deze informatie ook ophangen bij het Sylhûs. 

Als wij ons allemaal aan deze regels houden, kan de jeugd gelukkig weer genieten van de mooie watersport !!!

Agenda

za 03 juli

Slach om Heech 2021

vr 06 augustus - zo 08 augustus

Regionale Friese Reünie 2019

vr 27 augustus - za 28 augustus

42ste Kruis van Heeg

vr 03 september - zo 05 september

NK Weekeinde WSH

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH nieuwsbrief mei 2021 - https://t.co/8seKWjlavX Er gebeurt zo veel bij de WSH dat we alwéér een nieuwsbrief hebb… https://t.co/fmdjB6iRSt

23/04/21

De WSH nieuwsbrief april 2021 is weer beschikbaar, wil jij die ook in je mailbox ontvangen, ga dan naar… https://t.co/cCDSJsnj6i

17/04/21