logo

WaterSportvereniging Heeg

Al meer dan 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • WSH en de 1,5-meter maatschappij (COVID-19)

WSH en de 1,5-meter maatschappij (COVID-19)

Al weken blijven we binnen en houden we 1,5 meter afstand en hopen we dat wij en onze naasten niet worden getroffen door het coronavirus. Ook hopen we op een versoepeling van de maatregelen, waardoor we ons oude leventje weer een beetje kunnen hervatten. Op 21 April kondigde het kabinet een lichte versoepeling aan van de maatregelen, met name voor kinderen tot en met 12 jaar. Sportverenigingen mogen vanaf 28 April weer trainingen hervatten, indien de 1,5 meter in acht gehouden kan worden.

De WSH is daarbij gehouden aan protocollen zoals opgesteld door NOC/NSF, het KNWV en daarnaast ook aan richtlijnen vanuit de gemeente. Deze protocollen en richtlijnen worden op dit moment aangepast naar aanleiding van de kabinetsbesluiten. Ook binnen de WSH wordt nagedacht welke activiteiten we kunnen ontplooien, met name voor de jeugd. In ieder geval worden door de WSH geen wedstrijden georganiseerd tot en met 1 september 2020. Als concreet is welke activiteiten weer doorgang vinden, worden de leden hierover geïnformeerd.

#covid19 #coronavirus

Agenda

zo 11 december

WSH Winterwedstrijden dag 2

zo 08 januari

WSH Winterwedstrijden dag 3

zo 12 februari

WSH Winterwedstrijden dag 4

zo 12 maart

WSH Winterwedstrijden dag 5

zo 16 april

WSH Winterwedstrijden dag 6

za 17 juni - zo 18 juni

Slach om Heech 2023

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

Er gaat niets boven Fryslân denken ze bij @volkskrant vandaag… #ergaatnietsbovenfryslan #ergaatnietsbovengroningen https://t.co/lo1WoCwuT2

15/10/22

WSH Nieuwsbrief oktober 2022 - https://t.co/yQLuVdf7Bs

1/10/22