Geen activiteiten tot 1 juni (update COVID-19)

HEEG – Update 28 maart 2020, Coronavirus (COVID-19)

In navolging van de ingrijpende besluiten door het kabinet, organiseert de WSH tot en met 1 juni geen evenementen, trainingen of bijeenkomsten. Wij gaan er vanuit dat de jeugdcombi op 13/14 juni het eerstvolgende zeilevenement wordt bij de WSH. Dit wordt in samenwerking met Jeugd Wedstrijdzeilen georganiseerd.  Wat zal het fijn zijn als de jeugd weer heerlijk het water op mag, na zo’n lange bijzondere periode!

Het is niet te bevatten . We hadden zo’n drukke agenda met onder andere de OCN wedstrijden, SKON, Ledenvergadering, Winterzeilen, Voorjaarswedstrijden, NK Sprint Pampus, verenigingscompetitie, zeilles voor volwassenen, Jeugdzeillessen, opening watersport seizoen, Gouden Boaijum Cup….. en in eens….. niets meer…. Voor alle deelnemers en vrijwilligers een onwerkelijke situatie….

Laten we hopen dat dit alles bijdraagt om met zijn allen zo goed mogelijk door de Corona crisis heen te komen en dat wij zelf en geen van onze naasten ernstig wordt getroffen door dit virus.

Afgelasten en verplaatsen evenementen

Grotere evenementen zijn in overleg met (klassen)organisaties afgelast. De evenementen die we zelf als WSH voor onze eigen leden organiseren proberen we zoveel als mogelijk te verplaatsen naar de periode dat onderlinge contacten weer zijn toegestaan. Wanneer dit kan en in welke vorm, hangt uiteraard nog af van besluitvorming door het kabinet en richtlijnen die door NOC/NSF en het Watersportverbond worden uitgevaardigd. Op dit momenten denken wij aan:

  • Winterzeilen: zoveel mogelijk inhalen in najaar
  • Volwassenzeilen: later inplannen
  • Zomerwedstrijden: later inplannen
  • Jeugdzeilen: trainingen inplannen als het weer kan en mag
  • Sloeproeien: inplannen als de sloep gereed is
  • Algemene Leden Vergadering: later inplannen

Met de verschillende commissies bekijken we hoe dit op een goede manier opnieuw ingepland kan worden.

Het bestuur van de WSH

Coronarust, onwerkelijk