logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • WSH Vrijwilliger van het jaar: Rob van Roessel!

WSH Vrijwilliger van het jaar: Rob van Roessel!

Op de vrijwilligersavond van 24 januari hebben de aanwezige vrijwilligers in teams kandidaten genomineerd voor de eerste WSH vrijwilliger van het jaar verkiezing. Daarna mochten alle vrijwilligers individueel stemmen op de genomineerden. Rob van Roessel werd daarbij, in deze nieuwe traditie, met meerderheid van stemmen gekozen tot onomstreden 1e vrijwilliger van het jaar. Rob, die eigenlijk altijd aanwezig is bij de WSH en de SFT, was helaas verhinderd op dit feest, dus de prijs wordt later aan hem overhandigd. Rob nog van harte gefeliciteerd!

Daarnaast werd ook Minke Andringa nog even in het zonnetje gezet, omdat zij haar trekkende rol achter de bar loslaat, maar nog graag als vrijwilliger betrokken blijft. Chris is momenteel al in gesprek met kandidaten om de rol van “Coördinator Sylhûs” in te vullen.

Na de uitreikingen is gezellig doorgefeest onder het genot van een hapje en een drankje. Het was een geslaagd feestje en voor herhaling vatbaar !

Agenda

zo 25 oktober

WSH Winterwedstrijden slotdag 2019-2020

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH nieuwsbrief juli 2020 - https://t.co/L1Ajf9AgMJ

4/07/20

Wil jij ook sloeproeien in Heeg? De WSH wil het mogelijk maken, kijk op https://t.co/Nek2PEVKXp #sloeproeien… https://t.co/PQ6FAJV1dI

26/11/19