logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Zondag 13 September WSH clubmiddag

Zondag 13 September WSH clubmiddag

Op 13 september willen we in het Sylhûs de eerste “WSH clubmiddag” organiseren. Dit wordt een ongedwongen samenzijn met de mogelijkheid om kennis te maken met watersporten, die tot nu toe minder de aandacht hadden vanuit de WSH. Daarbij valt te denken aan onder andere SUP-pen, kanoën en uiteraard sloeproeien.

Vorig jaar heeft het bestuur met “Heel Heeg Vaart” een start willen maken met het uitbreiden van het aantal WSH watersporten. Helaas ging “Heel Heeg Vaart” niet door, vanwege het slechte weer. Dit jaar stonden alle sporten stil in verband met de Corona maatregelen. Het lijkt ons daarom mooi om in september, met de leden die dat leuk vinden, gezellig een hapje en drankje te nuttigen in- en om het Sylhûs. We willen dan aan ieder die wil de mogelijkheid bieden om een keer ongedwongen kennis te maken met andere watersporten. Uiteraard indien dit mogelijk is binnen de dan gelden richtlijnen.

Dit is een activiteit die we vanaf volgend jaar iedere maand (of later zelfs iedere week) willen organiseren, om zo het WSH clubgevoel te versterken, door leden meer met elkaar en met verschillende watersporten in contact te brengen.

Agenda

za 29 augustus

AFGELAST Kruis van Heeg 2020

vr 04 september - zo 06 september

NK Randmeer en Javelin

zo 13 september

WSH Clubmiddag

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

Wil jij ook sloeproeien in Heeg? De WSH wil het mogelijk maken, kijk op https://t.co/Nek2PEVKXp #sloeproeien… https://t.co/PQ6FAJV1dI

26/11/19

WSH Nieuwsbrief oktober 2019 - https://t.co/GQSKaFTAl7

2/10/19