logo

WaterSportvereniging Heeg

Al 50 jaar dé watersportvereniging aan het Heegermeer.

  • Zondag 13 September WSH clubmiddag

Zondag 13 September WSH clubmiddag

Op 13 september vanaf 13:00 uur wordt in het Sylhûs de eerste “WSH clubmiddag” georganiseerd. Dit wordt een ongedwongen samenzijn voor leden en donateurs met de mogelijkheid om kennis te maken met watersporten, die tot nu toe minder de aandacht hadden vanuit de WSH. Daarbij valt te denken aan onder andere SUP-pen, windsurfen, zeilen in tjotters, met jeugdboten of in een wedstrijdpraam, kanoën en uiteraard sloeproeien. Ook de waterglijbaan zal geopend zijn.

Vorig jaar heeft het bestuur met “Heel Heeg Vaart” een start willen maken met het uitbreiden van het aantal WSH watersporten. Helaas ging “Heel Heeg Vaart” niet door, vanwege het slechte weer. Dit jaar stonden alle sporten stil in verband met de Corona maatregelen.

Het lijkt ons daarom mooi om in september, met de leden en donateurs die dat leuk vinden, gezellig een hapje en drankje te nuttigen in- en om het Sylhûs. We willen dan aan eenieder die wil de mogelijkheid bieden om een keer ongedwongen kennis te maken met andere watersporten. Uiteraard alleen indien dit mogelijk is binnen de dan gelden richtlijnen m.b.t. COVID-19.

Dit is een activiteit die we vanaf volgend jaar iedere maand (of later zelfs iedere week) willen organiseren, om zo het WSH clubgevoel te versterken, door leden meer met elkaar en met verschillende watersporten in contact te brengen.

Agenda

vr 06 augustus - zo 08 augustus

Regionale Friese Reünie 2019

vr 27 augustus - za 28 augustus

42ste Kruis van Heeg

vr 03 september - zo 05 september

NK Weekeinde WSH

Like de wsh op facebook

Volg de wsh op twitter

WSH nieuwsbrief mei 2021 - https://t.co/8seKWjlavX Er gebeurt zo veel bij de WSH dat we alwéér een nieuwsbrief hebb… https://t.co/fmdjB6iRSt

23/04/21

De WSH nieuwsbrief april 2021 is weer beschikbaar, wil jij die ook in je mailbox ontvangen, ga dan naar… https://t.co/cCDSJsnj6i

17/04/21