Aankondiging gezamenlijke jeugdwedstrijden

De WSH jeugdcommissie organiseert dit jaar wederom de Gezamenlijke Jeugdwedstrijden, vanaf onze prachtige locatie aan het Heegermeer. Deze slotwedstrijd van de WSH is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een leuke en druk bezochte wedstrijddag voor vele zeilers uit de regio. Hij is bedoeld voor alle zeilers die bij de WSH aan de verschillende zeilcursussen hebben meegedaan en voor jeugdzeilers van de andere verenigingen uit het Noorden. Iedereen van beginnend zeiler tot gevorderd wedstrijdzeiler is welkom om mee te doen. Zo willen we weer een geslaagd slot geven aan ons lesgeefseizoen.

Inschrijven kan via het volgende formulier:

Inschrijven is mogelijk tot en met 10 september 2023. Het inschrijfgeld is vastgesteld op € 10,00 per deelnemer. Als er later wordt ingeschreven worden er extra kosten in rekening gebracht van € 2,50 per deelnemer.

We verwachten minimaal de volgende klassen aan de start: Optimist beginners voor CWO zeilers en Optimist gevorderden voor wedstrijdzeilers A/B/C, Splashes A en B en Flitsen A,B,C. We hanteren hierbij een minimum van 5 inschrijvingen per klasse. Graag op het inschrijfformulier aangeven op welk niveau je dit jaar gezeild hebt, zodat we jou in de juiste klasse in kunnen delen.

Programma van de dag 17 september 2023

  • Ontvangst op de locatie bij de passantenhaven van Heeg, de
    Heecherwâl (Pharshoeke 101)
  • Inschrijvingen kan vanaf 11.00 t/m 11.29 in het WSH gebouw.
  • Palaver om 11.30 uur.

Bij het palaver wordt aangegeven waar de verschillende klassen varen, waarschijnlijk gaan

we een baan direct naast de haven uitzetten voor de beginnende zeilers of als het wat harder waait in de luwte onder het eiland. Dit is beschut zeilen en er kan altijd snel ingegrepen worden. Voor de wat meer ervaren zeilers ligt de baan midden op het meer.

  • Eerste start is gepland om ongeveer 12.00 uur.
  • Er worden ± 4 wedstrijden van ongeveer een half uur gezeild
  • Prijsuitreiking is zo snel mogelijk na de laatste wedstrijden + een lekker broodje hamburger voor elke zeiler.

Graag zien we je terug op zondag 17 september 2023 bij de Gezamenlijke Jeugd Wedstrijden in Heeg!